SPORT - JARKKO RINNE leirit ovat lähtöisin Jarkon liikunta-/valmennuskonseptista jonka tavoitteena on motivoida kaikenikäisiä lapsia liikkumaan. Jokaisella lapsella tulee olla mahdollisuus harrastaa omalla taitotasollaan ja kehittyä ihmisenä omassa aikataulussaan. Yksilön ymmärtäminen ja sen mukainen ohjaus/valmennus takaavat lapselle kehittävän ja turvallisen harjoitteluympäristön. Jarkon osaamisella motivoidaan ja liikutetaan harrastelijoita / vasta-alkajia, mutta kehitetään myös aktiivisesti seuroissa pelaavia jalkapalloilijoita. Tähän vaikuttavat Jarkon vahva koulutustausta liikunnan parissa sekä jalkapallovalmennukseen erikoistuminen, jo yli 20 vuoden ajalta. Lisäksi organisointitaidot ja johtaminen ovat olennainen osa leirikonseptin onnistumista.

Kesällä 2021 tarjoamme leirin myös HUMPPILASSA. Odotamme innolla tapaavamme niin lapsia kuin aikuisiakin Humppilassa heinäkuun alussa. Tervetuloa mukaan!

5J9A5155  5J9A5041 1024x768

Lapset vanhempineen sekä iloiset ja reippaat ohjaajat luovat leireille ainutlaatuisen tunnelman ja ilon. Kesällä 2021 olisi tarkoitus nauttia erityisestä jalkapallohuumasta, sillä Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen historiallinen EM-kisapaikka on tuomassa lisää fiilistä myös meidän leirillemme.

HUOM! Kaksi leirivaihtoehtoa (joten kaikille löytyy mieleisensä).

Sport-JR LIIKUNTALEIRI

Sport-JR JALKAPALLOKOULU